ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Πολιτική Επιστροφών

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όλα τα είδη μας προτού συσκευαστούν και αποσταλούν προς εσάς περνάνε από έλεγχο. Παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκτικά κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε άμεσα τυχόν ελαττώματα, είτε αποστολή λάθους είδους από εμάς, κ.ά. Εάν έχει συμβεί κάποιο λάθος και κάτι δεν είναι όπως το ζητήσατε , παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο (+30) 211 104 8000 και εμείς θα κανονίσουμε ο διανομέας να παραλάβει από εσάς το προϊόν της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του με παρόμοιο είδος, ενώ στην περίπτωση που δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που πληρώσατε.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Χρεώσεις επιστροφών/Μεταφορικά έξοδα

Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικάκατόπιν επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας (+30) 211 104 8000  και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή επιβαρύνεται οικονομικά η εταιρία μας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρία από αυτές που συνεργαζόμαστε, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρία και χρέωση της εταιρίας μας, δεν θα παραλαμβάνονται.

  • Για την πρώτη αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων ανά παραγγελία δεν υπάρχει επιβάρυνση στον πελάτη. Αναλαμβάνει τα έξοδα η εταιρία μας.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ολοκληρώσει την πρώτη δωρεάν αλλαγή και επιθυμεί να κάνει και δεύτερη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία τότε τα έξοδα αποστολής τα χρεώνεται εξ’ολοκλήρου ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ολοκληρώσει την πρώτη δωρεάν αλλαγή και επιθυμεί τελικά επιστροφή χρημάτων τα έξοδα αποστολής τα χρεώνεται εξ’ολοκλήρου ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρίας μας, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης και η αποστολή του νέου δέματος δεν έχει καμία χρέωση .


Δεκτές γίνονται οι επιστροφές  εφόσον

– Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – φορεθεί και η συσκευασία του καθώς και το κουτί/καρτελάκι του θα αποσταλούν μαζί του

– Αποσταλεί μαζί με το προϊόν και ένα αντίγραφο της απόδειξης πώλησης

Επιστροφές οι οποίες δεν θα τηρούν τους παραπάνω όρους , δεν θα γίνονται αποδεκτές και τα προϊόντα θα επιστρέφονται ξανά πίσω στον πελάτη (με όποια πρόσθετη επιβάρυνση).


Διεύθυνση επιστροφής

Λεωφόρος Γεννηματά 102, Μαγούλα, 19018, Αττική

Τηλ.: (+30) 211 104 8000
Search