ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες αξίας άνω των 15€ , εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο τρόπο παραλαβής!

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 15€ έχουμε εξασφαλίσει την οικονομικότερη χρέωση της αγοράς για εσάς, και είναι σταθερή και ίση με 3,5€ . Δύναται επίσης να είναι δωρεάν αναλόγως με τον τρόπο παραλαβής που θα επιλέξετε :

1.Παράδοση στο χώρο της επιλογής σας. Την αποστολή αναλαμβάνει εταιρία διανομής – courier. Η χρέωση εδώ είναι σταθερή και ίση προς 3,5€ για παραγγελίες αξίας εως 15€, και ΔΩΡΕΑΝ για άνω των 15€ (εντός Ελλάδας). Η χρέωση για την Κύπρο είναι η εξής: Για παραγγελίες έως 2 τεμάχια η χρέωση είναι στα 15€ και για παραγγελίες από 3 τεμάχια και άνω η χρέωση είναι 20€.

2. Παραλαβή από οποιοδήποτε από τα καταστήματα λιανικής μας, (φυσικά χωρίς χρέωση μεταφορικών)

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε σε οποιόδηποτε από τα καταστήματα λιανικής μας και να παραλάβετε από εκεί την παραγγελία σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την επιπλέον δυνατότητα δοκιμής των ειδών που επιλέξατε και να δείτε και όλα μας τα προϊόντα απο κοντά.


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε κάθε στάδιο της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail απο εμάς μέχρι και την στιγμή που θα την παραλάβει η εταιρία διανομής.

    • Μόλις κάνετε την παραγγελία σας , αμέσως λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο εμάς με την επιβεβαίωσή της.
    • Κατόπιν ακολουθεί η επεξεργασία, η συλλογή και ο έλεγχος των προϊόντων από εμάς. Μόλις τα προϊόντα συλλεχθούν απο εμάς , ενημερώνουμε την εταιρία διανομής για να έρθει να παραλάβει την παραγγελία σας και αμέσως σας ενημερώνουμε με νέο email αποστέλοντάς σας και τον αριθμό αποστολής – voucher . Εάν πραγματοποιήσετε την παραγγελίας σας εργάσιμη ημέρα έως τις 12:00 , τότε την παραλαμβάνει ο διανομέας από εμάς την ΙΔΙΑ ημέρα και σας την παραδιδει σε 1-3 εργάσιμες.

Για αποστολές σε Κύπρο, η παραγγελία σας θα φτάσει σε 3-9 εργάσιμες ημέρες

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή/και τηλεφωνικώς.

Η εταιρία θα ήθελε να απολογηθεί για σπάνιες περιπτώσεις που δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει ή μπορεί να καθυστερήσει μια παραγγελία. Οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής:

  • Το αυτόματο σύστημα ενημέρωσης της διαθεσιμότητας των προϊόντων να μην έχει ενημερώσει για τεχνικούς λόγους την υπάρχουσα διαθεσιμότητα αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία συνδεδεμένη online με φυσικά καταστήματα. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.
  • Σε περίπτωση που προκύψουν ταυτόχρονες πωλήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν και στο συγκεκριμένο χρώμα-μέγεθος σε ένα από τα καταστήματα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα και η διαθεσιμότητα να μην είναι αρκετή να εξυπηρετήσει τις ταυτόχρονες παραγγελίες.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
  • Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωσή της.

Ωστόσο σε περίπτωση που τύχετε σε μία από τις παραπάνω σπάνιες περιπτώσεις σας ζητάμε τη κατανόησή σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα προσπαθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο να σας εξυπηρετήσει.


Search